Persoonlijk

Psycholoog Sven Gerritsen

Sven Gerritsen

Psycholoog – Praktijkeigenaar
Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken in het onderwijs, de jeugdzorg en psychiatrie. Daarnaast ben ik destijds ook gestart met mijn eigen psychologenpraktijk. Een paar jaar later heeft de praktijk zich uitgebreid in Barendrecht, Hoeven en Dordrecht.

Bij deze groei hoort natuurlijk ook personeelsuitbreiding. Op het moment van schrijven werken we met vijf psychologen binnen de praktijk en verdelen we onze aandacht over de vier praktijk vestigingen.

Binnen de praktijk doen we veel verschillende dingen en behandelen we veel verschillende problemen. Zo werken wij individueel ( denk aan behandelingen voor depressies, angsten en trauma ), doen we veel op het gebied van relatietherapie, behandelen wij gezinnen ( systeemtherapie ) en werken we veel met autistische kinderen / jongeren en volwassenen.

Wij geloven niet in aanbod gericht werken maar zetten graag de vraag van jou als cliënt centraal en bouwen daar de hulpverlening omheen. Ieder vraagt wat anders en dat betekent dat wij de accenten zullen leggen op wat voor jou belangrijk is. Dit alles om op zo kort mogelijke termijn verandering in het welbevinden te bewerkstelligen.

Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening om mensen te zien groeien, soms boven zichzelf uit te zien stijgen en dat men het gevoel (terug) krijgt de controle over hun eigen leven weer in eigen hand te hebben. Super dat ik daar een aandeel in mag hebben.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Mijn lidmaatschapsnummer is 02331.
Mijn AGB codes zijn 94012869 (zorgverlenerscode) en 94060033 (praktijkcode).

Ik heb diverse opleidingen gedaan, waaronder:

  • Studie HBO Psychologie bij Saxxion / Hansesteden ( 2008 )
  • Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Werk bij Baronie College ( 2005 )
  • Cursus overdracht en tegen overdracht ( 2014 )
  • Cursus Seksuologie / seksuologische gespreksvoering bij BIVT ( 2014 )

Ik heb ook een profiel op:

> Therapiepsycholoog
> Relatietherapeuten.net
> Angstfobietherapie.com


Psychologen

Omdat we binnen de praktijk uitgaan van jouw specifieke hulpvraag kijken we naar welke psycholoog het beste bij jou zal passen. Jouw voorkeur en de discipline van de psycholoog in kwestie zijn daarin leidend.

Alle psychologen doen hetzelfde werk binnen de praktijk en passen dezelfde methoden toe. Het betekent dat de werkwijze dus hetzelfde is. Het gaat natuurlijk ook om de ‘klik’ tussen jou en de psycholoog. Dat is een belangrijk aspect in het therapeutisch proces en de resultaten die je wenst te bereiken.

Het is aan jou om te bepalen of het contact goed genoeg voelt om door te gaan met de psycholoog. Mocht dat om wat voor reden niet zo zijn dan kun je altijd kennis maken met een andere psycholoog waar het mogelijk beter mee voelt. Het idee hierachter is dat het traject niet om ons draait als psychologen maar om jou als cliënt.

Je leven vorm geven

Alle vijf gaan wij er vanuit dat ieder mens zijn leven vorm kan geven binnen de context waarin hij of zij leeft. Het probleem zit hem vaak in een gebrek aan vaardigheden. Met wat inzet zijn deze vaak goed aan te leren. Vaak gaat het om vasthouden aan oude gewoontes en overtuigingen, gedrag en communicatiepatronen. Men zal de bereidheid moeten hebben om deze los te laten omdat ze op dit moment meer kosten dan opleveren.

Wil je meer van ons weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Sven Gerritsen

Neem contact op


Psycholoog Etten-Leur
Psycholoog Sven Gerritsen
Als psycholoog heb ik veel soorten klachten en problemen al eens behandeld.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook huisbezoek mogelijk

Aangesloten bij:
batc
psycholoog etten-leur Psycholoog Etten-Leur
Van Bergenplein 13-a
4871 CD Etten-Leur
psycholoog etten-leur Psycholoog Hoeven
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
psycholoog etten-leur Psycholoog Barendrecht
Kamerlingh Onnesweg 10
2991 XL Barendrecht
psycholoog etten-leur Psycholoog Dordrecht
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
Top