Persoonlijk

Psycholoog Sven Gerritsen

Sven Gerritsen

Psycholoog – Eigenaar Smeijl
Na mijn studie psychologie ben ik gaan werken in het onderwijs, de jeugdzorg en psychiatrie. Daarnaast ben ik destijds ook gestart met mijn eigen psychologenpraktijk Smeijl. Een paar jaar later heeft de praktijk zich uitgebreid in Barendrecht, Hoeven en Dordrecht. Lars en later Laura zijn toen aangesloten om de zorg te kunnen leveren die wij zo belangrijk vinden.

Binnen de praktijk doen we veel verschillende dingen en behandelen we veel verschillende problemen. Zo werken wij individueel ( denk aan behandelingen voor depressies, angsten en trauma ), doen we veel op het gebied van relatietherapie, behandelen wij gezinnen ( systeemtherapie ) en werken we veel met autistische kinderen / jongeren en volwassenen.

Wij geloven niet in aanbod gericht werken maar zetten graag de vraag van jou als cliënt centraal en bouwen daar de hulpverlening omheen. Ieder vraagt wat anders en dat betekent dat wij de accenten zullen leggen op wat voor jou belangrijk is. Dit alles om op zo kort mogelijke termijn verandering in het welbevinden te bewerkstelligen.

Het geeft mij ontzettend veel energie en voldoening om mensen te zien groeien, soms boven zichzelf uit te zien stijgen en dat men het gevoel (terug) krijgt de controle over hun eigen leven weer in eigen hand te hebben. Super dat ik daar een aandeel in mag hebben.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Mijn lidmaatschapsnummer is 02331.
Mijn AGB codes zijn 94012869 (zorgverlenerscode) en 94060033 (praktijkcode).

Ik heb diverse opleidingen gedaan, waaronder:

  • Studie HBO Psychologie bij Saxxion / Hansesteden ( 2008 )
  • Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Werk bij Baronie College ( 2005 )
  • Cursus overdracht en tegen overdracht ( 2014 )
  • Cursus Seksuologie / seksuologische gespreksvoering bij BIVT ( 2014 )

Ik heb ook een profiel op:

> Therapiepsycholoog
> Relatietherapeuten.net
> Angstfobietherapie.com


Laura van Balen

Psycholoog
Na haar studie heeft Laura in Brazilië gewerkt met kinderen die leven in criminele achterstandswijken. Naast Brazilië heeft zij nog tal van andere landen aangedaan waar zij werkzaamheden heeft verricht voor organisaties waarin het maatschappelijk karakter centraal stond.

Terug in Nederland is zij gaan werken in het bedrijfsleven voor onder andere een grote verzekeringsmaatschappij. Coaching en training stonden daar centraal. Ontwikkelingsgericht bezig zijn en de therapeutische setting hebben haar voorkeur.

Laura is werkzaam in onder andere de volgende gebieden: Stemmingsklachten, angst en paniek, burn-out, assertiviteit, relatietherapieën, seksualiteit, problemen met eigenwaarde en negatief zelfbeeld.

Ze heeft ervaring opgedaan in het uitvoeren van screening en psychologisch onderzoek. De visie en werkwijze van Smeijl sluiten naadloos aan op haar persoonlijke overtuigingen. Het hebben van een aandeel in het verbeteren van iemands welbevinden, geeft haar veel voldoening.

Laura kijkt altijd naar het individu en onderzoekt waar het volgens de cliënt om hoort te gaan. Openheid en vrij zijn van oordeel en/of veroordeling zijn voor haar erg belangrijke uitgangspunten.

Je leven vorm geven

Alledrie gaan wij er vanuit dat ieder mens zijn leven vorm kan geven binnen de context waarin hij of zij leeft. Het probleem is niet altijd een gebrek aan vaardigheden. Met wat inzet zijn deze vaak gemakkelijk aan te leren. Vaak gaat het om vasthouden aan oude gewoontes en overtuigingen, gedrag en communicatiepatronen. Men zal de bereidheid moeten hebben om deze los te laten omdat ze op dit moment meer kosten dan opleveren.

Wil je meer van ons weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Sven Gerritsen

Neem contact op


Psycholoog Etten-Leur
Psycholoog Sven Gerritsen
Als psycholoog heb ik veel soorten klachten en problemen al eens behandeld.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook huisbezoek mogelijk

Aangesloten bij:
batc
Psychologenpraktijk
psycholoog etten-leur Psycholoog Etten-Leur
Van Bergenplein 13-a
4871 CD Etten-Leur
psycholoog etten-leur Psycholoog Hoeven
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
psycholoog etten-leur Psycholoog Barendrecht
Binnenlandse Baan 112
2991 CA Barendrecht
psycholoog etten-leur Psycholoog Dordrecht
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht
Top